Gerben Abbink

Uitvaartfilm

Ik ben Gerben Abbink van VPA Media Producties, wij verzorgen uitvaartvideo’s door heel Nederland. We zorgen ervoor dat de uitvaart zo onopvallend mogelijk en met respect wordt vastgelegd. Elke uitvaart is maatwerk en vraagt om de juiste aanpak. Tijdens een persoonlijk gesprek kunt u alle wensen overleggen. Zo bieden wij voor elk budget een passende oplossing. Kortom uw wensen staan bij ons centraal. Wij filmen begrafenissen grootschalig of juist in een intieme setting dit kan een grote kerk, aula of op een bijzonder locatie zijn.

Het filmen van een begrafenis

Het filmen van een begrafenis of crematie kunnen verschillende doelen hebben. Een uitvaartvideo kan mensen helpen bij de verwerking van hun verdriet. Familie of vrienden in het buitenland kunnen de uitvaart op hun gemak terugkijken of via een live stream mee maken. Voor jonge kinderen die nu nog niet kunnen bevatten wat er is gebeurd, kunnen de uitvaart op een later moment in hun leven terugkijken.

Wij maken gebruik van professionele beeld en geluid apparatuur en dit stelt ons instaat om op een hoog niveau het product af te leveren. Zo maken wij gebruik van 3 tot 5 camera’s en dit stelt ons instaat om van deze opnames een mooi en bijzonder document te maken in beeld en geluid. Van deze nabewerking ontvangt u een stick indien gewenst kan de nabewerking ook worden verzonden via We Transfer. 

Samenwerking met uitvaartleider

Samen werken loont, daarom staan wij graag in nauw contact met de uitvaartleider om een aantal zaken door te spreken en afspraken te maken om zo de plechtigheid naar wens te laten verlopen.

Om tot een nog hoger professioneel resultaat te komen filmen wij graag met 2 cameramannen. Als er gereisd moet worden tussen bijvoorbeeld het woonadres, kerk, het crematorium of de begraafplaats is het soms noodzakelijk. De ene cameraman filmt het vertrek en ruimt daarna op terwijl de andere cameraman op de andere locatie al opbouwt en de aankomst filmt.

Videoverzekering uitvaart

Quote: Veel uitvaartpolissen hebben een vrij te besteden bedrag. Dit bedrag kunt u inzetten om een uitvaartvideo te laten maken. De verzekering betaalt dan (een deel van) de film.

Een greep uit onze projecten

Cookies

Website gebouwd door SYGIT.NL