Safety campus
Twente Safety Campus
Safety campus

Twente Safety Campus

Veiligheidsbriefingfilm Twente safety Campus!  

Effectieve veiligheid begint bij je zelf. Twente safety campus is gespecialiseerd in het creëren van een veilige werkaanpak van brandweermensen uitgewerkt in 3 fasen: zien is denken is doen.

Uitdaging 

Twente Safety Campus is een opleiding centrum voor brandweer mensen. Zij  onderzoeken branden en de oorzaken daarvan. Dit doen ze aan de hand van realistische scenario’s, multidisciplinaire oefeningen of trainingen. Het terrein beschikt over verschillende oefen locaties waar tijdens de training veilig en doelbewust getraind moet kunnen worden. Hoe doe je dat, hoe denk je hierbij na en hoe breng je het in praktijk tijdens het oefenen. Zien is denken is doen. De kracht van een instructiefilm! 

Aanpak 

Na een brainstorm sessie met experts die hun sporen op het gebied van veiligheid hebben verdiend. Bedachten we dat het meest realistische beeld is om een trainingsdag in beeld weer te geven. Wat moet je doen om het terrein veilig te betreden, maar zeker ook zo belangrijk hoe maak je gebruik van de technieken die zijn aangeleerd en wat te doen bij, mocht het toch fout gaan!

Resultaat 

Een veiligheidsbriefing film dat precies weergeeft wat je moet doen en waar je op moet letten, wanneer je het terrein betreedt, maar ook wat je moet doen wanneer er toch iets niet volgens plan verloopt! Deze film is gemaakt voor een doelgroep dat al wel bekend is met extreme omstandigheden, zoals een brand, ongeval of gevaarlijke stoffen. Echter zijn trainingen van groot belang. Juist in deze omstandigheden waar de veiligheid voor op staat. 

Uitdagend project, wat is ervoor nodig 

Voor ons een uitdagend project waar we gebruik hebben gemaakt van verschillende technieken zoals een steadycam, drone, helm camera, een camera op statief en een productieleider. Het verhaal moet kloppend zijn! 

Deze shots draaien wij met Sony camera’s in 4K, zodat wij in de editing digitaal kunnen inzoomen. Het draaiboek was voor deze productie van een essentieel belang. 

Cookies

Website gebouwd door SYGIT.NL